maanantai 31. tammikuuta 2011

Kirpputorielämää....


Minä kierrän kirpputoreja vähän kausittain... Joskus on pitkiäkin taukoja, ettei tule käytyä.. Usein se kuitenkin kannattaa, sillä vuosien saatossa on tullut tosi mieleisiä hankintoja tehtyä -halvalla! Tänä vuonna meillä on oikea eko-vuosi! Siitä tehtiin ihan uudenvuoden-lupaus. Tehdään itse ja kierrätetään... Ja on muuten ollut mukava tammikuu. Jauhoja, hiivaa, rautalankaa, maalia, kankaita ja lankaa on mennyt kiitettävästi jo yhden kuukauden aikana!

Tämän yllä olevan kahvipannun olen ostanut jokunen vuosi sitten ja olen hiukan entrannut sitä omannäköiseksi!






Keinuhevonen on ollut lasten mieleen ihan sieltä vauva-ajoilta saakka. Kuopus aina joskus innostuu ratsastamaan, mutta ennimmäkseen tämä taitaa olla äidin koriste... Valkoista maalia on tämäkin saanut pintaansa! ;)





Tämä neulottu tyyny on uusin hankintani, kirpputorilta sekin- hintaa vain muuan euro! Luulin itsetehdyksi, mutta sisällä oli Stockmannin pesumerkintä. Mieluinen löytö!

Sellaista tälle iltaa!
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
-Anniina

4 kommenttia:

  1. Vautsi! Niin sitä pitää.Mielellään pysyn lukijanasi :)

    VastaaPoista
  2. Hei Anniina !
    Terkut Haapajärveltä =) Olipa munullekkin mieluinen blogi ;) samat on kujeet...
    Kiva, kurkkaan aina tämän tästä mitä olet keksinyt ja löytänyt..
    Iloa viikkoon, terveisiä lapsille ja sille ihanalle miehelle ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on lapsilla samanlainen keinuheppa, tosin irronnut jo tuo selkänoja.. olin sen jo heittämässä uuniin kunhan täältä muutetaan, mutta jos kuitenkin maalaisi sen ja antaisi sille siten lisää armonaikaa... vaatisi kyllä liimaamistakin ja pakkeloimista sun muuta pikkuviilausta...

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommentteja antaneille! Terveiset on kerrottu eteenpäin. :)

    Tiina: Kyllä tuollainen heppa ansaitsee lisää elinaikaa, ei muutakun inspiraation iskiessä paklaat ja maalaat kuntoon. Varmasti ihana ilman selkätukeakin!

    VastaaPoista