tiistai 8. helmikuuta 2011

Uusia kuvioita

Eilen illalla aloittelin elämäni ensimmäistä sisustussuunnitelmaa uudisrakennukseen. Ihan vain ajanvietteenä ja ystävänpalveluksena työstän sitä. Hieman minua jännittää tuleeko kaikenkaikkiaan hyvä paketti -ammattilainen kun en ole! Mietiskelin illalla, että kyllähän "suunnittelija" aina oman työpöydän tarvitsee.. Siirtelin aikani huonekaluja ja tein itselleni makuuhuoneen nurkkaan oman sievän työtilan ;)


Tuoli on kirpputorilta ja pöytä on löytö omasta lapsuuden leikkimökistä. Ruusukangas on ystävieni vanhan piharakennuksen ikkunasta. Kangasta olen käyttänyt tyynynpäällisiin ja kirjastohuoneen laskosverhoon.





Olen ostanut joskus kirpputorilta vanhan lakanan, jossa alareunassa oli n. 15cm käsinvirkattua pitsiä . Ajattelin ensin sitä verhoksi, mutta kun en löytänyt sopivaa ikkunaa, laitoin lakanan kaapinpohjalle odottelemaan uutta käyttötarkoitusta... Nyt lakana on ommeltu kirjekuoren malliin ja sisällä on pieni peitto. Lakana tomittaa nyt torkkupeiton virkaa.





Huomenna palaan takaisin koulun penkille -pitkästä aikaa! :) Syventävänä opiskeluna aloitan haavanhoitaja-koulutuksen työnohessa yhdessä työkaverini kanssa. Odotan sitä oikein innolla. Haasteita on siis luvassa tälle kevättä! :)

Olisin oikein iloinen kommenteistanne! :)
-Anniina

2 kommenttia:

  1. Kiva projekti sinulla!! Ja inspiroivan rauhallinen työympäristö!

    VastaaPoista
  2. Ihania pitsijuttuja!
    Mullakin ois käyttöä tuollaisille!;)

    VastaaPoista