torstai 7. maaliskuuta 2013

Cannellonit


Mitäs tänään syötäisiin?

Makuasia, mutta tämä on sellaista ruokaa, 
jota on tehtävä harvoin ja valitusti.
Johtuu siitä, kun ruoka on liian hyvää 
ja silloin syömistä en osaa lopettaa. ;D






Kasviscannellonit

1 suippopaprika
1 punasipuli
1 iso porkkana
2 valkosipulinkynttä
aromatsuolaa ja suolaa
2dl emmental-juustoraastetta
2-3dl ruokakermaa 
½ pkt Cannelloneja

Kuullota kasvikset pienessä vesimäärässä pannulla
Lisää juustoraaste ja ruokakerma, mausta
Hauduttele  ja jäähdytä seos.
Täytä cannelonputket kasviskermaseoksella
ja aseta ne uunivuokaan.
Levitä ylijäänyt seos cannellonien päälle.
Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.
Paista uunin keskitasolla 200c  n30min.

Syö ja nauti. ;)


**

Minä jatkan keittiön suursiivousta....
Oi miksi, oi miksi piti taas tyhjentää kaikki kaapit siivousvimman vallassa
keskellä kaunista päivää ja hiihtolomaa?


4 kommenttia:

  1. Uusi lukija täällä ilmoittautuu!

    Tuo resepti kyllä kuullosti herkulliselta. Täytyy ehkä joskus testailla. Eipä oo tullut vielä maisteltua ja kokeiltua noita cannelloneja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! :) Cannellonit on kyllä aika herkkuja :P

      Poista
  2. Tuo siivousvimma on kyllä pahuksenmoinen. Se ei koskaan iske kun oikeasti tarvitsisi... Sitten kun olisi muutakin tekemistä niin istut keskellä huonetta, jonka kirjahyllyt olet tyhjännyt hetken mielijohteesta lattialle ja on PAKKO siivota. Minäkin siis vietin hiihtolomaa melkein samoissa puuhissa, tosin siivosin poikieni kirjahyllyjä keittiökaappien sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan osittain mulla raskaushormoonit vaikuttavat asiaan, tai niin oon ainakin koittanut perheelle puolustautua kun niillä savu nousee korvista. ;) Tuo vimma on kyllä tympeä vaiva! :D ja se tosiaan iskee aina väärään aikaan... hyvä etten oo ainut jota se vaivaa... :)

      Poista