sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Sunnuntain hajatelmat




Viikko hurahti - hektistäkin hektisempänä. Töitä - töitä ja vielä kerran töitä, arkea, juhlintaa, vieraita - ja kaikkea siitä väliltä. :)  Sain vieläkin ihania syntymäpäivä- ja ystävänpäivälahjoja siskoltani ja ystävältäni. Sellaisia henkeäsalpaavan ihania juttuja! :) Kyllä tämä helmikuu on yhtä juhlaa!







 Meillä on helmipakkasia ollut ihan hurjasti tällä viikolla. Nytkin taitaa olla vielä -28. Onneksi tuo aurinko lämmittää jo päivisin ja laskee hieman pakkasia. Maisemat ulkona ovat kyllä kauniita ja saa kevätmieltä rintaan.





 

 
Uusimmat kirpputori-aarteeni:

hellyyttävä vanha pianotuoli?




Tuoli on ihan toimiva: kierteet ok ja istuinkorkeutta pystyy säätämään. Mitään maali-tai lakkapintaa tuolissa ei ole, mutta ilmeisesti nyt viimeistään valkoinen maali olisi tarpeeseen... pikkumies oli käynyt piirtämässä istuinosan pintaan "hyvän hirviön". Kuva on otettu ennen luovaa piirustusta :) Jakkarasta maksoin mielestäni pilkkahinnan 10eur.





Tämä pieni juuttipussukka löytyi vanhantavaranliikeestä. Siinä on säilytetty hevosenkenkiä tms. Maksoin pussukasta 90snt. Jotain ihanaa tässäkin löydössä oli :)

Nyt ruoanlaittoon ja sitten illaksi töihin. Huomenna saan viettää lasten kanssa vapaapäivää- koko päivän!
Ensiviikolla ajattelin raottaa ovea vähän talomme eri huoneisiin...

Aurinkoista sunnuntain jatkoa! -Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti