Turkinpippurimarengit
4 munanvalkuaista
2 dl sokeria
2 dl Turkinpippurirouhetta
Vaahdota muna ja sokeri - noin 10min.
Nostele rouhe varovasti sekaan. Pursota.
Paista uunin keskitasolla 110 asteessa 1h 30min.
Makoisaa maanantaita! ;)
Näitä täytyis testata :)
VastaaPoistaVAU, näitä on aivan pakko testata!!
VastaaPoistaMe tehtiin taas tänään. Liian hyviä! :P
VastaaPoistaMä oon vielä alottelija näissä marenkien teko hommissa että kun mulla tuli vaahtoo kolmen pellin verran niin laitoin yhen pellin keskitasolle ja toisen alatasolle. Pidin keskipeltiä ton 1,5h ja alapeltiä pidempään..ja loput vaahdosta meni viemäriin.. :) mut se että miten sä teet..tuleeko sulla niin paljon sitä marenkimäskiä et useemmalle pellille? Voiko sitä vaahtoo laittaa jääkaappiin oottaa? En tiä yhtään miten käyttäytyy..mun marengit oli tosi hyviä mut ehkä vähän 'kovia' ja tarttuu hampaisiin..mut johtunee luultavasti siitä turkinpippurista ku sitä on niin paljon..??? :)
VastaaPoista